Belvedère: Een thuis bouwen in Lokeren
arrow icon

Lokeren

Belvedère is de blikvanger van deze bruisende nieuwe buurt in Lokeren

 Gelegen in een schitterend landschapspark, en  met de heraangelegde Vondelbeek als  levensader, geeft dit centrale stadsdeel een  nieuwe betekenis aan duurzaam wonen.  Belvedère nestelt zich tussen het essenbos, de  beekvallei en het uitgestrekte park vol  voorjaarsbloeiers voor een ultieme  groenbeleving. Met zoveel open ruimte is het  geen wonder dat Hoedhaarpark the place to be   is voor allerlei festiviteiten zoals een Food Truck  Festival.

 

 

In de stad is alles makkelijk bereikbaar. We pikken er spontaan een terrasje mee, springen gezellig even bij vrienden binnen of we struinen door het park op weg naar de winkel. We kiezen er dan ook steeds vaker voor om in de stad te wonen. Het menselijke contact, de persoonlijke verbinding, een levendige omgeving; het maakt van een wijk een gemeenschap en van een huis een thuis.

 

 

 

 

"Wonen in Hoedhaarpark overtreft al onze verwachtingen. In de eerste plaats de groene omgeving van het park en de rust dankzij het autoluwe karakter van de site. Daarnaast is het een enorme luxe om thuis te komen en met de auto de garage in te rijden. Het hele concept is logisch en goed doordacht ingedeeld. Bovendien is het zeer kindvriendelijk. Vanop ons terras kunnen we onze kinderen in het oog houden terwijl ze spelen in het park.”

-David De Bock, bewoner van het Hoedhaarpark-

 

 Wonen in Lokeren
 Piet Van Theemsche werkt nu 26 jaar bij de Stad Lokeren en vooral de  voorbije 15-20 jaar heeft hij het uitzicht van de stad sterk zien  evolueren. Vooral de herontwikkeling van vroegere bedrijfsites tot  woonprojecten en groensites heeft hier een grote invloed op gehad.  Vandaag de dag is Lokeren perfect op maat. Het is geen grootstad  maar je  hebt er alle voorzieningen die je in een stad mag  verwachten. Lokeren heeft op een bepaalde manier dan ook een  centrumfunctie maar dan op kleinere schaal dan in de  échte  grootsteden, kortom perfect overzichtelijk! De slogan ‘Lokeren – Fel  Naturel’ is dan ook zeer typerend voor onze stad. ‘Fel’ omdat er heel  wat te beleven valt en ‘Naturel’ doordat ‘groen’ en ‘water’ manifest  aanwezig zijn tot in het hart van de stad.
 

 

Tegelvloer of liever houten parket? We hebben aan iedere stijl gedacht.
Minstens even belangrijk als het buitenleven is hoe je binnen beleeft. Of je nu een sobere Scandinavische stijl of eerder nostalgisch met vintage meubelen in gedachten hebt, Belvedère biedt alle ruimte om jouw woonst te personaliseren. Kies tussen verschillende afwerkingen, vloeren, badkamers en keukens voor een appartement dat volledig op jouw stijl is afgestemd.