De Linde Zoersel
arrow icon

Zoersel

De Linde

Rustig wonen in een groene context en toch vlakbij het centrum.

‘De Linde’ is een nieuwbouwproject pal in het centrum van Zoersel, net achter de nieuwe bibliotheek, in een rustig binnengebied. De 12 gezinnen die er hun intrek hebben genomen, wonen er rustig en hebben toch alle dagdagelijkse voorzieningen direct in de buurt.

Centraal in dit project is de aangename gemeenschappelijke tuin. Daarenboven beschikt elke woning ook over een ruime, private buitenruimte.

De site werd ontworpen met veel aandacht voor ruimtelijke kwaliteit. De 4 rijwoningen beschikken over een ruime open leefkamer en keuken en op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer.  De resterende 8 appartementen hebben elk een unieke indeling, afgestemd op de oriëntatie. De afwerking is perfect, de materialen zijn mooi en kwalitatief. In combinatie met de grote ramen en dus flink wat lichtinval genieten de bewoners van extra veel wooncomfort.
Vooraan de site zijn enkele autostaanplaatsen voor bezoekers voorzien, bewoners kunnen ondergronds hun wagen kwijt.

Zoersel is ideaal gelegen voor wandel- en fietsfanaten. De routes die er lopen leiden je langs de mooiste plekjes in de Antwerpse Kempen. Zoersel heeft ook heel wat te bieden op het vlak van sport, cultuur, verenigingsleven, horeca, winkels, openbaar vervoer. Steden als Antwerpen, Turnhout en Lier bereik je in twintig minuten.

Terug naar het realisatieoverzicht