De Warande Maasmechelen
arrow icon

Maasmechelen

De Warande

De Warande heeft een ideale ligging: vlakbij het centrum van Maasmechelen en ingebed in een mooi park met waterpartijen. Het is alsof je woont in Maasmechels Central Park! Voor de architectuur van deze nieuwe appartementen is gekozen voor een sobere, hedendaagse stijl die veel klasse uitstraalt.

De Warande biedt:

  • appartementen met een ruim gevoel en veel daglicht
  • wonen in een park, vlakbij het centrum van Maasmechelen
  • uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • stijlvolle en tijdloze architectuur

De bewoners van de 40 appartementen hadden de keuze uit zicht op het leuke, levendige centrum van de gemeente of zicht op de natuur. Het project biedt een mooie combinatie van traditionele en duurzame materialen en garandeert een stijlvolle en tijdloze architectuur. Bovendien geniet je op deze locatie van the best of two worlds: de nabijheid van alles wat praktisch is en de rust en gezelligheid van een park.

Wonen in De Warande is prettig. De appartementen hebben een sterk ruimtelijk gevoel en de oppervlaktes zijn slim ingedeeld. De grote raampartijen benutten het daglicht, wat voor een heel aangename sfeer zorgt. Op die manier sluit je woning ook ten volle aan bij het buitenleven zodat ze nog ruimer lijkt. Tegelijkertijd ging er veel aandacht naar het verzekeren van een goede privacy. Die wordt gegarandeerd door drie ingangen met elk een eigen trappenhal en lift. Het wooncomfort is uitstekend, het appartement voldoet aan alle hedendaagse normen

Terug naar het realisatieoverzicht