Team

 

Hilde Goetschalckx

Boekhoudster vastgoedbedrijven

Hilde is verantwoordelijk voor de algemene boekhouding van de vastgoedbedrijven binnen groep Van Roey.

 

David Van den Heuvel

Verkoopverantwoordelijke

Bij de aankoop van een nieuw woonst komt heel wat kijken. David zorgt ervoor dat onze klanten door de makelaars en verkopers alle nodige en gevraagde informatie krijgen.

 

Philippe Teughels

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Philippe teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Philippe heeft jaren ervaring in de ontwikkeling van complexe stadsprojecten vanuit de overheid. Hij coördineerde de ontwikkeling van het waterfront te Antwerpen: Eilandje, Scheldekaaien, Nieuw Zuid en Blue Gate Antwerp. Bij hem staat de leefbaarheid en de toekomstwaarde van de projecten centraal.

 

Catherine Vangilbergen

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Catherine teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Ze heeft haar eerste werk- en werfervaring omgeruild voor een internationale carrière binnen de maritieme sector, waarna ze besloot terug te keren naar haar roots en haar passie voor architectuur en bouwen. Catherine heeft ervaring opgedaan in de voorbereiding en uitvoering van complexe bouw-, milieu- en maritieme projecten. Wat haar typeert is haar enthousiasme, commerciële drive en teamspirit. 

 

Lieve van de Vyver

Klantenbegeleiding

Onze klantenbegeleiders helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Lieve's drive is het vertalen van de wensen van de koper naar uitvoeringsdossiers die resulteren in gepersonaliseerde woonentiteit.

 

Peggy De Moor

Klantenbegeleiding

Onze klantenbegeleiders helpen de klant zorgeloos doorheen héél het bouwtraject. Wie beter dan een immer vriendelijke en gedreven interieurarchitecte om je te begeleiden bij de verschillende keuzes in het bouwproces?

 

Nadine Gijsbregts

Controller vastgoedbedrijven en Sportoase

Nadine volgt de financiële en fiscale aspecten van de vastgoedbedrijven in de groep en van Sportoase. Voor DBFM(O) opdrachten modelleert ze ook de business plannen.

 

Tinne Wellens

Assistente

Wat zouden we doen zonder Tinne?! Zij ondersteunt het hele team en zorgt ervoor dat alles elke dag op wieltjes loopt zodat iedereen zich volop kan focussen op jou, onze klant!   

 

Roel Wouters

Constructiemanager

Als constructiemanager ben ik als middenvelder de spelverdeler tussen voornamelijk de opdrachtgever, ontwerper en aannemer en dit zowel tijdens de ontwerpfase als in de uitvoering. Mijn taak is het proces te faciliteren en dit zowel op het gebied van centen, timing en kwaliteit; een hele uitdaging! 

 

Koen Janssen

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Koen teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Koens passie voor architectuur en zijn warm hart voor de stad en zijn bewoners maken van hem de perfecte schakel om mee nieuwe buurten te ontwikkelen.

 

Katleen Wouters

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Katleen teams aan om nieuwe en bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Katleen heeft ervaring in de ontwikkeling van complexe vastgoedprojecten vanuit de overheid. Het verzoenen van maatschappelijke, ruimtelijke en technische duurzaamheid ziet ze als een belangrijke uitdaging bij de aanpak van haar projecten. 

 

An Brouwers

Verkoop & marketing assistente

Heb je interesse in één van onze projecten? Dan is An jouw aanspreekpunt! Ze ondersteunt ons verkoop en marketing team en zorgt dat jij snel geholpen wordt door één van onze collega’s! 

 

Christian De Beule

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Christian teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Christian maakt al 20 jaar deel uit van het Van Roey team. Zijn persoonlijk motto “Alone you go fast, together you go far” is al al die tijd zijn handelsmerk. Met succes!

 

Jef Dens

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Jef teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Jef verdiende zijn eerste sporen binnen Sportoase. Ondertussen begeleidt hij alweer zes jaar complexe projecten voor Van Roey Vastgoed. Hij wordt door iedereen aangesproken om zijn specialisatie in zorg.

 

André Trossaert

Business Development Manager

Gepassioneerd en met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw en vastgoedwereld is André onze meest ervaren rot te noemen! André bouwt mee aan de groeiambities van Van Roey Vastgoed en gaat permanent op zoek naar nieuwe projecten en opportuniteiten die passen binnen onze visie en missie.

 

Dag Theuwissen

Procesmanager

Als procesmanager stuurt Dag teams aan om nieuwe bijzondere woonbuurten te ontwikkelen waar onze klanten zich onmiddellijk thuis voelen. Wat Dag typeert in zijn job als procesmanager is zijn gedegenheid, ervaring en betrouwbaarheid. Iedereen apprecieert bovendien zijn no-nonsense aanpak.

 

Anouk Van Bavel

Marketing verantwoordelijke

Kom je ergens Van Roey Vastgoed of een van onze projecten tegen? Dan is de kans groot dat Anouk hierachter zit. Zij zorgt voor onze bereikbaarheid en visibiliteit.

 

Bert Grugeon

Algemeen directeur

Bert ziet het als zijn missie om ons vastgoedteam te ondersteunen, coachen en motiveren zodat het topprestaties kan leveren.

 

Peter Gestels

Directeur ontwikkeling

Elk nieuw project start bij Peter. Zo zorgt hij er onder andere voor dat we de juiste locaties vinden. Locaties waar onze klanten zich thuis zullen voelen. 

arrow icon